Wolk

Andere websites


www.leannepayne.nl Stichting Toerusting Pastorale Zorg, biedt, gebaseerd op het gedachtengoed van Leanne Payne, training en toerusting aan aan professionele hulpverleners, predikanten en leken om werkzaam te zijn in pastoraat en hulpverlening.
www.different.nl Different Nederland biedt hulp aan mensen met problemen zoals homoseksualiteit, seksverslaving, transseksualiteit, pedofilie en travestie.
www.kostbaarvaatwerk.nl Stichting Kostbaar Vaatwerk is opgezet voor en door vrouwen die een relatie hebben met een man die seksverslaafd is (geweest). De stichting organiseert contactgroepen, ontmoetingsdagen, echtparendagen en themabijeenkomsten.
www.zegenendhelpen.nl Het doel van stichting De Kracht van Vrede is het opleiden van hulpverleners en vrijwilligers, die pastorale hulp kunnen verlenen bij traumaverwerking. Een specialisatie daarbij is hulpverlening aan hen die te maken hebben gehad met seksueel misbruik.
www.onderweg.nu Onderweg.nu is een website voor en door mensen met homoseksuele gevoelens die Jezus Christus willen volgen.
www.praktijkdecrux.nl Praktijk voor psychosociale hulpverlening.Nieuws

Bron van Hoop
Op woensdag 14 februari 2018 begint de cursus Bron van Hoop in Leeuwarden.
Meer informatie en aanmelding: klik hier


Falling Forward groepen
Voor een van de groepen in Ede, Assen of Nijmegen, klik hier