Wolk

Wat deelnemers zeggen over In het Begin


Het moment bij het Kruis heeft een diepe indruk op me gemaakt. Ik realiseerde me laatst nog weer: "Nee, daar hoef ik me niet meer voor te schamen, ik heb vergeving gevraagd en ben vergeven."

De persoonlijke getuigenissen waren een goede aanvulling op de lesstof die behandeld werd. Ook was het mooi om te horen hoe ieder met zijn eigen herstelproces omging.

De getuigenissen van de teamleden laten me zien hoe herstel in de praktijk uitwerkt; door de herkenning kan ik mezelf makkelijker openen in de kleine groep.

De getuigenissen van de teamleden laten me zien hoe herstel in de praktijk uitwerkt; door de herkenning kan ik mezelf makkelijker openen in de kleine groep.

Ik ben bij een diepe wortel gekomen waar ik eerder nog niet bij heb gekund. Dit gaat over de relatie met mijn moeder, mijn vader en hun relatie onderling.

Heel oprecht en bemoedigend, die persoonlijke verhalen van de teamleden. Erg moedig om je zo kwetsbaar op te stellen bij een grote groep vreemde mensen. Eerlijk en richtinggevend ook, waardoor je zelf op een goed spoor gezet wordt.

Ik merk dat mijn gevoelens van mensen van hetzelfde geslacht nu niet meer op zichzelf staan maar alles te maken hebben mijn verleden. Doordat mijn vertrouwen in God langzaam maar zeker aan het toenemen is merk ik dat het me meer houvast geeft als er homofiele gevoelens naar boven komen. Ik kan ze beter plaatsen tegen de achtergrond van mijn verleden en ik mag ze bij het kruis inwisselen voor Zijn nabijheid.

Nieuws

Journey Intensive leiderschapstraining

27-09 t/m 2-10  2021
Voor meer informatie en aanmelding:
klik hier

Falling Forward groepen
Voor mannen die vrij willen worden van seksverslaving.  
- Groep in Assen op
   maandagavond 
- Groep in Veenendaal op
   maandagavond.

Voor meer informatie klik hier